Binnen 48 uur verzonden
ALTIJD staffelkorting, meer is minder!
Product bundels voor bijna elk product
De Nuru webshop sinds 2012

Waarom een Nuru Massage

 

Nuru Massage Gel, is een geheel nieuw product op de Nederlandse en Belgische markt en in de rest van Europa. Een Nuru massage is een leuke ontspannende massage waarbij de grenzen van partners geen rol spelen.  Een Nuru Massage wordt ook wel “The Ultimate Body Slide” genoemd. De gel en het samen zijn met uw massagepartner is zo intiem dat u alles om u heen vergeet en alle remmen los zullen komen tijdens de Nuru massage. Niet voor niks ontaard de massage al snel in een erotisch spel tussen partners. De gels zijn ook uitermate geschikt voor een Lingam of Yoni Massage, de zogenoemde penismassage of vaginamassage.

Nuru gel komt uit Japan, daar noemt men het Nori. Nuru gel is geheel op waterbasis, het bevat geen olie of siliconen zoals de meeste massageproducten op de markt. Nuru is een gel die smaak- en reukloos is en is direct klaar voor gebruik. Het heeft geen nare bijsmaak tijdens oraal gebruik en u wast het gemakkelijk van uw lichaam met water. 

Nuru Gel is oorspronkelijk gemaakt van een Japans zeewierrecept en is geheel op waterbasis. Echter, zeewier is niet toegevoegd aan “NoriX” Nuru Gel, maar het is wel super glad, transparant, huidvriendelijk, vitaliserend, hydraterend en cosmetisch verantwoord. Het tast ook geen rubbers, latex en toys aan. 

Doordat de gel extreem glad is, is de gel ook uitermate geschikt als glijmiddel. Wij weten vanuit de markt dat er veel vraag is naar een combinatie van een massage olie en glijmiddel in een. Dat is er nu en het heet Nuru Gel.

De Nuru Massage Gels bevat mineralen die worden opgenomen door de huid en het lichaam zijn vitaliteit terug geeft. Tevens wordt de zachtheid en de gladheid van de huid verbeterd wanneer men de gel regelmatig gebruikt. Met andere woorden: het is een weldaad voor de huid.

Als u kiest voor de originele Nuru Gels van Nuru Nederland, dan kiest u kwaliteit, een all-in een product voor een hoop plezier, spanning en erotiek. Met het gebruik zullen vele remmen losgaan en het erotiekgehalte tussen twee partners zal met deze Nuru Gels een ware beleving zijn, dat is beloofd. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Binnen 48 uur verzonden
ALTIJD staffelkorting, meer is minder!
Product bundels voor bijna elk product
De Nuru webshop sinds 2012