Binnen 48 uur verzonden
ALTIJD staffelkorting, meer is minder!
Product bundels voor bijna elk product
De Nuru webshop sinds 2012

Stappenplan Nuru massage

Joyce

 

De Nuru Massage WIKI

Een massage en zeker een massage met de Nuru Gel is niet voor iedereen hetzelfde. Wij hebben getracht de meest belangrijke Nuru informatie te verwoorden en de rest laten wij graag aan je/jullie eigen fantasie en wensen over. Nuru Gel is immers een massageproduct waarmee zeer veel mogelijk is om van elkaar te kunnen genieten.

Leg de fles voor aanvang van de massage in heet water en breng de Nuru Gel op een voor u aangename temperatuur. U kunt ook de inhoud van de fles in een glazen schaal doen en verwarmen in de magnetron. Indien gewenst kan u de Classic Gel een klein beetje, maximaal 20%, verdunnen met warm water. Dit is zeer persoonlijk! De Premium Gel kan wel tot driemaal verdunt worden. Driemaal verdunnen wordt ten zeerste geadviseerd voor een normale body-to-body massage! 

Als de gel wordt voorverwarmt op een voor jullie aangename temperatuur geeft het jullie de kans om samen een lekkere warme douche te nemen. Want onder de douche of bad begint het Nuru avontuur eigenlijk al. Na de douche lopen jullie direct naar de massageruimte en droog je je niet af. De Nuru gels werken het beste op een vochtig lichaam. 

De ontvanger neemt plaats op het bed en start op de buik. De gever zal nu de Nuru gel gaan verdelen op beide lichamen. Wees niet zuinig met het verdelen van de Gel. Je zult merken dat het meest intieme moment valt of staat met het voldoende gebruiken van de Nuru Gel. 

Mocht je merken dat het glij-effect wat minder gaat worden? Gebruik dan meer gel of gebruik een plantenspuit met warm water en nevel zeer weinig water op het lichaam. Je zult merken dat de gel weer actief wordt en je kunt verder gaan met het Nuru spel/massage.

Onze NoriX nuru massage gels

De Nuru Gels met uitzondering van de Nuru Pleasure poeder zijn gels direct gebruiksklaar vanuit de fles. De Nuru Pleasure poeder dient aangemaakt te worden met warm of heet water uit kraan. De Premium Gels gaan veel langer mee door haar dikke structuur. Dit is een ideale gel voor gebruik in natte ruimtes!

De Classic Nuru Gel hoef je niet te verdunnen als het op een vochtig lichaam aangebracht wordt. Wel is een schaal met warm water aan te bevelen of gebruik een plantenspuit, zie boven, om beide gels lekker glad te houden op het lichaam tijdens de massage.

Nuru gel vlekt niet, maar voor het beste resultaat maak je je bed Nuru Proof

Zorg dat je bed Nuru-Proof is voor het beste en lekkerste glijresultaat. De gels vlekken niet, maar een stoffen ondergrond zal de gel absorberen en daardoor zal het meest intieme glij-effect van de Nuru Gel verloren gaan. Dat is zonde, want de Nuru Gel staat bekend om haar extreme gladheid.

In ons assortiment hebben wij diverse bedlakens om je matras te beschermen. Deze hebben wij in een budget kwaliteit voor starters en luxe hoge medisch PU kwaliteit waar u veel langer plezier van zult hebben.

Nuru Gels op Youtube

Bekijk onze en ook andere Nuru Massage Video’s op YouTube.com.  Bestudeer de technieken van een Nuru Massage, laat je fantasie de vrije loop en probeer alle eenvoudige technieken! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Binnen 48 uur verzonden
ALTIJD staffelkorting, meer is minder!
Product bundels voor bijna elk product
De Nuru webshop sinds 2012