Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!

Wat is een Nuru massage?

De Nuru Massage

De Nuru Massage is de meest intieme body-to-body massage die u zult ervaren samen met uw partner. Het is zowel erg leuk om de massage te geven als te krijgen en tijdens de massage kunt u de rollen simpelweg omdraaien. Deel uw Nuru moment samen met uw partner en geniet intens van elkaar! 

The Ultimate Body Slide

Zo wordt een Nuru Massage ook wel genoemd. Nuru ofwel "Nori" is een Japans woord en betekend glad. De Nuru Massage Gel dat bekend staat om zijn unieke eigenschappen is niet te vergelijken met massageoliën. Nuru Gel is geheel op waterbasis, een 96% natuurlijk product. Het plakt niet en het is smaak- en reukloos. Na gebruik spoelt de gel gemakkelijk van het lichaam.

De Nuru Massage is een stijl die ontstaan is in Japan. Het is een zeer sensuele massage tussen partners met behulp van full body contact. Het gehele lichaam zal ontspannen en wordt gestimuleerd naar een seksueel hoogtepunt voor beide partners.

Het is een feit dat mensen veel plezier beleven om in aanraking met elkaar te komen. Een sensuele massage met de Nuru gel leidt voor partners tot erotische gevoelens en daardoor kan de sensualiteit zonder remmingen worden beleefd. 

Nuru Gel kan meer als een body 2 body massage! De Lingam & Yoni Massage

Resumerend leidt de Nuru massage tot enorm veel plezier en creëert het een speciale band tussen u en uw partner.

De Nuru Gels zijn ook zeer geschikt voor masturbatiesessies door mannen en vrouwen, de zogenoemde “Lingam en Yoni Massage”. De Lingam Massage "penismassage" is een massage speciaal voor mannen. Bij een Lingam massage staat de penis centraal en zal in combinatie met de Nuru Gels een gevoel gaan geven dat u met andere producten niet zult ervaren. 

Yoni is een net woord voor het vrouwelijk geslachtsdeel (vulva & vagina). Bij een yoni massage worden de buitenkant (vulva) en/of de binnenkant (vagina) van de yoni op een bewuste en liefdevolle manier aangeraakt. De Yoni massage met Nuru Gel is ook onder de vrouwen erg populair. De vrouw durft nu ook te genieten en zich helemaal te laten gaan met deze massagevorm.

Vele mensen verkiezen de Nuru massage gel ten opzichte van andere massage-olie producten omdat de extreme gladheid en intimiteit die dat met zich meebrengt als zeer sensueel wordt ervaren en ook rustgevend is voor de geest. 

Highlights op een rij: 

  • Transparant, reukloos, smaakloos, extreem glad en direct klaar voor gebruik. 
  • Bevat geen Olie of Siliconen en is voor 96% op waterbasis
  • Tast geen rubber en/of toys aan en mag inwendig gebruikt worden.
  • Laat geen sporen achter op het lichaam na het douchen.
  • Een unisex product, te gebruiken voor diversen vormen van "zelf"plezier
  • De gels kunnen warm gemaakt worden in een magnetron. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!