Menu
EUR
  • Your first usp goes here
  • This is another second useful usp
  • Something like free shipping above 50 EUR
  • Last but not least your fourth usp

Wat is een Nuru massage?

De Nuru Massage 

De Nuru Massage is de meest intieme body-to-body massage die u zult ervaren samen met uw partner. Het is zowel erg leuk om de massage te geven als te krijgen en tijdens de massage kunt u de rollen simpelweg omdraaien. Deel uw Nuru moment samen met uw partner en geniet intens van elkaar! 

The Ultimate Body Slide

Zo wordt een Nuru Massage ook wel genoemd. Nuru ofwel "Nori" is een Japans woord en betekend glad. De Nuru Massage Gel dat bekend staat om zijn unieke eigenschappen is niet te vergelijken met massageoliën. Nuru Gel is geheel op waterbasis, een 96% natuurlijk product. Het plakt niet en het is smaak- en reukloos. Na gebruik spoelt de gel gemakkelijk van het lichaam.

De Nuru Massage is een stijl die ontstaan is in Japan. Het is een zeer sensuele massage tussen partners met behulp van full body contact. Het gehele lichaam zal ontspannen en wordt gestimuleerd naar een seksueel hoogtepunt voor beide partners.

Het is een feit dat mensen veel plezier beleven om in aanraking met elkaar te komen. Een sensuele massage met de Nuru gel leidt voor partners tot erotische gevoelens en daardoor kan de sensualiteit zonder remmingen worden beleefd. 

Nuru Gel kan meer als een body 2 body massage! De Lingam & Yoni Massage

Resumerend leidt de Nuru massage tot enorm veel plezier en creëert het een speciale band tussen u en uw partner.

De Nuru Gels zijn ook zeer geschikt voor masturbatiesessies door mannen en vrouwen, de zogenoemde “Lingam en Yoni Massage”. De Lingam Massage "penismassage" is een massage speciaal voor mannen. Bij een Lingam massage staat de penis centraal en zal in combinatie met de Nuru Gels een gevoel gaan geven dat u met andere producten niet zult ervaren. 

Yoni is een net woord voor het vrouwelijk geslachtsdeel (vulva & vagina). Bij een yoni massage worden de buitenkant (vulva) en/of de binnenkant (vagina) van de yoni op een bewuste en liefdevolle manier aangeraakt. De Yoni massage met Nuru Gel is ook onder de vrouwen erg populair. De vrouw durft nu ook te genieten en zich helemaal te laten gaan met deze massagevorm.

Vele mensen verkiezen de Nuru massage gel ten opzichte van andere massage-olie producten omdat de extreme gladheid en intimiteit die dat met zich meebrengt als zeer sensueel wordt ervaren en ook rustgevend is voor de geest. 

Highlights op een rij: 

  • Transparant, reukloos, smaakloos, extreem glad en direct klaar voor gebruik. 
  • Bevat geen Olie of Siliconen en is voor 96% op waterbasis
  • Tast geen rubber en/of toys aan en mag inwendig gebruikt worden.
  • Laat geen sporen achter op het lichaam na het douchen.
  • Een unisex product, te gebruiken voor diversen vormen van "zelf"plezier
  • De gels kunnen warm gemaakt worden in een magnetron. 

De Nuru Massage WIKI

Een massage en zeker een massage met de Nuru Gel is niet voor iedereen hetzelfde. Wij hebben getracht de meest belangrijke Nuru informatie te verwoorden en de rest laten wij graag aan je/jullie eigen fantasie en wensen over. Nuru Gel is immers een massageproduct waarmee zeer veel mogelijk is om van elkaar te kunnen genieten.

Leg de fles voor aanvang van de massage in heet water en breng de Nuru Gel op een voor u aangename temperatuur. U kunt ook de inhoud van de fles in een glazen schaal doen en verwarmen in de magnetron. Indien gewenst kan u de Classic Gel een klein beetje, maximaal 20%, verdunnen met warm water. Dit is zeer persoonlijk! De Premium Gel kan wel tot driemaal verdunt worden. Driemaal verdunnen wordt ten zeerste geadviseerd voor een normale body-to-body massage! 

Als de gel wordt voorverwarmt op een voor jullie aangename temperatuur geeft het jullie de kans om samen een lekkere warme douche te nemen. Want onder de douche of bad begint het Nuru avontuur eigenlijk al. Na de douche lopen jullie direct naar de massageruimte en droog je je niet af. De Nuru gels werken het beste op een vochtig lichaam. 

De ontvanger neemt plaats op het bed en start op de buik. De gever zal nu de Nuru gel gaan verdelen op beide lichamen. Wees niet zuinig met het verdelen van de Gel. Je zult merken dat het meest intieme moment valt of staat met het voldoende gebruiken van de Nuru Gel. 

Mocht je merken dat het glij-effect wat minder gaat worden? Gebruik dan meer gel of gebruik een plantenspuit met warm water en nevel zeer weinig water op het lichaam. Je zult merken dat de gel weer actief wordt en je kunt verder gaan met het Nuru spel/massage.

Onze NoriX nuru massage gels

De Nuru Gels met uitzondering van de Nuru Pleasure poeder zijn gels direct gebruiksklaar vanuit de fles. De Nuru Pleasure poeder dient aangemaakt te worden met warm of heet water uit kraan. De Premium Gels gaan veel langer mee door haar dikke structuur. Dit is een ideale gel voor gebruik in natte ruimtes!

De Classic Nuru Gel hoef je niet te verdunnen als het op een vochtig lichaam aangebracht wordt. Wel is een schaal met warm water aan te bevelen of gebruik een plantenspuit, zie boven, om beide gels lekker glad te houden op het lichaam tijdens de massage.

Nuru gel vlekt niet, maar voor het beste resultaat maak je je bed Nuru Proof

Zorg dat je bed Nuru-Proof is voor het beste en lekkerste glijresultaat. De gels vlekken niet, maar een stoffen ondergrond zal de gel absorberen en daardoor zal het meest intieme glij-effect van de Nuru Gel verloren gaan. Dat is zonde, want de Nuru Gel staat bekend om haar extreme gladheid.

In ons assortiment hebben wij diverse bedlakens om je matras te beschermen. Deze hebben wij in een budget kwaliteit voor starters en luxe hoge medisch PU kwaliteit waar u veel langer plezier van zult hebben.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »