0

Uw Nuru mandje is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wij streven ernaar om bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst zijn, de volgende werkdag door PostNL te laten bezorgen. Dit doel wordt in 99% van de bestellingen gehaald. Onze uiterste levertermijn is 3 werkdagen. Bestellingen die op Vrijdag na 16.00 uur geplaatst zijn worden op maandag verzonden en zullen door PostNL op dinsdag bezorgt worden bij u thuis.

*Nederland:


**België en Duitsland:

* voor een verzending buiten Nederland, België of Duitsland brengen wij minimaal € 15,00 verzendkosten in rekening, dit afhankelijk van uw orderwaarde. Vraag ons eerst wat de verzendkosten zijn voor uw land te samen met een eventuele bestelling. Dit kunt u via ons contactformulier doen.

** voor België & Duitsland geldt dat het pakket iets langer onderweg is. Wij verzenden vanuit Nederland, waarnaar het eerst naar een distributiepunt gaat binnen het land van verzending.

U ontvangt van ons altijd een verzendbevestiging. Indien uw bestelling niet in een briefpost pakket past, krijgt u een track&trace code. U kunt uw bestelling simpel na kijken op de site van PostNL. Voor een briefpost verzending ontvangt u geen track&trace code. 

Extra verzendservices:
wij bieden u graag een aantal extra opties aan. Het inpakken van de Nuru Gels als kado, of het geheel anoniem versturen naar een ander adres zonder dat de ontvanger weet dat U de verzender bent. Ook een levering geheel anoniem op het besteladres is een optie. Wij streven naar een perfecte service en denken graag mee over de wensen van onze klanten. Bekijk onze opties. 

*De opties worden zichtbaar na het bestellen.