0

Uw Nuru mandje is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Informatie voor het afhalen van uw bestelling.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om de Nuru Gels af te halen bij ons magazijn in Den Haag Zuid-Holland. Hiervoor hebben wij een andere werkwijze als dat u gewend bent met het verzenden van onze producten. 

Afhaal adres.
Ons magazijn is gevestigd in het pand van de Hubo aan de Laan van Meerdervoort 258, 2563 AJ Den Haag. Bij het afhalen kunt u vragen naar: Dennis van Poelgeest of Kees van Spaandonk, zij zullen zorgen dat u het pakje altijd discreet mee krijgt.

Werkwijze:

  1. U doet een bestelling op onze webshop, kiest voor afhalen en u rond de bestelling af. Uiteraard kunt u de bestelling vast voldoen met de online betaal opties.
  2. U ontvangt een e-mail van ons wanneer u de bestelling kunt afhalen. Dit zal gemaild worden naar het door u opgegeven e-mail adres tijdens het bestellen en kent ook een snelle afhandeling.
  3. Let op: Neem de orderbevestiging of ordernummer mee bij het afhalen en overhandig deze aan de verkoper. Uiteraard krijgt u de bestelling discreet van ons mee.
  4. Belangrijk: Indien uw bestelling nog niet voldaan is, dient u binnen 8 dagen het pakje afgehaald te hebben. Na deze 8 dagen wordt deze verwijderd uit ons systeem en dient u eventueel opnieuw te bestellen. U ontvangt van ons een bericht dat de order is geanuleerd en een verdere actie is niet nodig.
  5. Heeft u de bestelling al voldaan via de webshop, dan bent u geheel vrij om uw bestelling af te halen volgens onderstaande afhaaltijden. 


Afhaaltijden:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:30 en  zaterdag van 09:00 t/m 17:00, zondags gesloten en helaas geen koopavonden. U kunt bij ons met Pin of contant betalen. 

Mocht u nog vragen hebben? Dan horen wij deze graag van u!