Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!

Algemene voorwaarden

 1. Nuru Nederland behoudt zich het recht om tussentijdse advies verkoopprijs aan te passen die afkomstig van haar leverancier.
 2. Adviesverkoop prijzen zoals vermeld op de Webshop zijn van toepassing bij het bestellen en betalen.
 3. Nuru Nederland heeft na het voldaan van het bestelde een leveringsplicht naar haar klanten toe. Deze leveringsplicht is wettelijk vast gesteld, dit geeft u als klant een zekerheid bij het overboeken.
 4. Alle genoemde prijzen op de Webshop zijn Incl. 21% BTW en exclusief verzendkosten.
 5. Nuru Nederland kent geen recht van retour tenzij de verpakking Nuru Gel, Massage Olie of Toys ongeopend is en geen gebruikssporen vertonen. Dit heeft met de hygiëne van de aangeboden product(en) te maken.
 6. Nuru Nederland levert de bestelde producten (snel) na de betaling van deze. Een besteling kan na het afronden van de betaling niet geannuleerd worden.
 7. Nuru Nederland heeft alle aangeboden Nuru Gels normaliter op voorraad. Mocht het onverhoopt voorkomen dat wij niet uit voorraad kunnen leveren, wordt u direct en uitsluitend via de door u opgegeven e-mail adres op de hoogte gesteld en er zal een passend voorstel gedaan worden waar Nuru Nederland wel aan kan voldoen.
 8. Mocht u in punt 7 geen tevredenheid hebben/vinden en er vindt geen levering door Nuru Nederland plaats, dan wordt het aankoop bedrag zoals afgeschreven van uw bank binnen 5 werkdagen terug gestort door de distributeur Nuru Nederland v.o.f.
 9. Nuru Nederland accepteert geen gebruik van de door haar afgegeven kortingscodes op de accessoires mede als op de webshop akties.
 10. Wij streven naar een snelle afhandeling van een bestelling. Als u op werkdagen voor 16:00 besteld is in de regel dezelfde dag verzonden. Meer informatie over het verzenden vindt u hier.
 11. Als de keuze "niet bij de buren afleveren" is aangegeven tijdens de bestelling bij extra informatie, dan doen wij als service een extra sticker op de discrete verpakking. Nuru Nederland is niet aansprakelijk voor de werknemer van de bezorgdienst indien hij dit elders bezorgt.
 12. NuruNederland maakt o.a. gebruik van AfterPay (achteraf betalen). Meer informatie over AfterPay vindt u [hier]
 13. Indien u uw bestelling afrekent via AfterPay (achteraf betalen) gaat u tevens akkoord met de [voorwaarden van AfterPay] De algemene voorwaarden van AfterPay zijn [hier] na te lezen online. 
 14. Afhalen is een optie bij ons en [hier] leest u onze werkwijze.
 15. Onze leveringsvoorwaarden zijn lekker simpel en voor alle duidelijk. Nuru Nederland wenst u vast onwijs veel pleizer met de Nuru Gel! Just Do The Nuru, a time to Relax! 
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!