Binnen 48 uur verzonden
ALTIJD staffelkorting, meer is minder!
Product bundels voor bijna elk product
De Nuru webshop sinds 2012

Nuru Gel Poeder

Sale-45%

Super Massage Bundel 1

Super complete Massage bundle met alles wat je nodig voor ve..
€290,00 €159,95
Staffelkorting

Nuru Massage Poeder

Met “NURU Pleasure” Massage poeder maak je een fantastis..
€7,95

Nuru Pleasure Poeder 3 zakjes

Verplicht samen binnen blijven? Het is een perfecte gelegen..
€21,48

Nuru Pleasure Poeder 6 zakjes

“NURU Pleasure” Massage poeder. Nu 6 zakjes tot wel 1,5 ..
€40,56

Nuru Pleasure Poeder 9 zakjes

Eindeloos massage plezier met dit 9 pak “NURU Pleasure” ..
€57,24

Nuru Pleasure Poeder Grootverpakking

Nuru Gel is een Japans product en is totaal niet te vergelij..
€149,95

RVS Schaal

Een RVS schaal te gebruiken voor Nuru Gel. TIP: Verwarm de s..
€6,50

Bamboe Schaal

Houten schaal. Gemaakt van bamboe; een onderhoudsvriendelijk..
€15,95

Zelf massagegel maken met Nuru Massage Gel Poeder!

Veel mensen kiezen er regelmatig voor om een bepaalde massagegel te gebruiken. Ze kunnen de gel gebruiken om hun partner een sensuele massage te geven, maar het product kan ook prima gebruikt worden tijdens het masturberen. Ben je nog op zoek naar een geschikte massagegel die aan al je verwachtingen voldoet en die je bovendien zelf kunt maken? Dan kan de keuze voor Nuru Pleasure poeder een interessante keuze zijn. Het Nuru Pleasure poeder wordt gemaakt met water met een minimale temperatuur van 30 graden. Nadat je het Nuru Pleasure poeder met water hebt gemengd moet je ongeveer 15 minuten geduld hebben. Dan is de massagegel klaar voor gebruik en om je vele momenten van intens genot te bezorgen!

Niet één, maar twee verschillende massagegels

Wanneer je ervoor kiest om het Nuru Pleasure poeder te gebruiken kun je niet één, maar twee verschillende soorten massage gel maken. Eerst gaan we 5 gram Nuru Pleasure poeder mengen met 500 ml water. Door de combinatie ontstaat de zogenaamde Norix Classic Nuru massagegel. Als je ervoor kiest om dezelfde hoeveelheid van 5 gram te mengen met 250 ml water, krijg je een heel andere massagegel. In dat geval ontstaat de Premium Nuru Gel. Wil je de structuur van de massagegel verder veranderen? In dat geval is het altijd mogelijk om de gel verder te verdunnen door extra water toe te voegen.

Je eigen massagegel maken was nog nooit zo eenvoudig!

Je weet inmiddels dat het mogelijk is om je eigen hoogwaardige massagegel te maken met Nuru Pleasure-poeder, maar hoe gaat dit proces precies in zijn werk? Ten eerste moet je altijd een glazen kom tot je beschikking hebben. De kom moet een inhoud hebben van 500 ml. Als je de verpakking van 2,5 gram poeder hebt, vul je het bakje met 250 ml warm water. Heb je de 5 gram verpakking gekocht, vul de kom dan met minimaal 250 ml en maximaal 500 ml warm water.

Uiteindelijk bepaal jij zelf of je deze schaal geheel of gedeeltelijk vult. Uw uiteindelijke keuze hierin is natuurlijk afhankelijk van het type massagegel dat u wilt maken. Nadat je je keuze hebt gemaakt is het tijd om de 5 gram Nuru Pleasure poeder aan het water toe te voegen. Roer het voorzichtig met een houten of plastic lepel. Meestal moet je ongeveer 2 minuten roeren.

Voor het ontstaan van een goede massagegel is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het Nuru Pleasure poeder door roeren efficiënt wordt verspreid over het gehele warme wateroppervlak! Nogmaals: voeg het poeder vrij snel toe en wacht niet tot het poeder gel geworden is. Door het meteen toe te voegen, voorkom je klontjes.

Na ongeveer twee minuten roeren moet je het mengsel ongeveer 15 minuten laten rusten. Gedurende deze tijd zal het Nuru Pleasure-poeder zijn werk doen. Weet je niet wat je moet doen tijdens deze 15 minuten? Wat dacht je van een lekkere, warme douche? Zo ben je meteen in de stemming! Nadat de 15 minuten voorbij zijn, is het tijd om de massagegel te gaan gebruiken. Je zelfgemaakte massagegel op basis van Nuru Pleasure-poeder zal er ongetwijfeld voor zorgen dat je veel mooie, intense en spannende momenten zult beleven, alleen of met je partner.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Binnen 48 uur verzonden
ALTIJD staffelkorting, meer is minder!
Product bundels voor bijna elk product
De Nuru webshop sinds 2012