0

Uw Nuru mandje is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

De Nuru gel classic, een klassieke massage gel

Veel mensen zijn op zoek naar een mogelijkheid om de spannende, erotische momenten die ze alleen of samen met hun partner te beleven naar een hoger niveau te tillen. Daar bestaan verschillende mogelijkheden voor, waaronder gebruikmaken van de zeer populaire Nuru gel classic. Deze klassieke massage gel beschikt over een prima structuur en is vervaardigd op basis van water. Door gebruik te maken van water is het dan ook probleemloos mogelijk om de gel te verdunnen indien je dat wenst. Ben jij ook nog op zoek naar een stimulerende, kwalitatieve en bovendien voordelige massage gel? Twijfel dan niet langer en ontdek snel de unieke voordelen van de Nuru gel classic hier bij Nuru Nederland!

Til het liefdesspel naar een hoger niveau!

Door gebruik te maken van deze klassieke massage gel van Nuru kies je voor een natuurlijke gel waarbij de huid de mineralen op optimale wijze zal kunnen absorberen. Op deze manier wordt de vitaliteit van de huid aanzienlijk verbeterd waardoor ze niet alleen soepel, maar ook lekker zacht aanvoelt. Slechts na één keer gebruik te hebben gemaakt van deze gel zal je merken dat de huid super glad aanvoelt waardoor een zeer intense en sensuele ervaring kan worden gerealiseerd. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Twijfel dan niet langer en maak snel kennis met de unieke stimulans die kan worden gerealiseerd door de Nuru gel classic!

Haal de Nuru gel classic vandaag nog in huis!

De klassieke Nuru gel is een unieke massage gel afkomstig uit Japan. Het betreft een natuurlijk product welke bestaat uit de ingrediënten zeewier en water. Op deze manier is een gel ontstaan die niet alleen een meerwaarde betekent voor de huid, bovendien voelt de massage gel erg speels aan wat niet alleen voor jou, maar ook voor je partner een absolute meerwaarde zal betekenen. Wanneer je er voor kiest om de Nuru gel classic in huis te halen kies je tot slot niet alleen voor een kwalitatieve, maar ook voor een scherp geprijsde gel die haar gelijke op de markt niet kent. Twijfel dan ook geen moment langer en bestel de Nuru gel classic vandaag nog hier bij Nuru Nederland!
 

Lees meer

Nuru gel classic 200ml (Prijs is per fles)

€16,50

De Nuru gel classic 200ml is een gel die wordt verkocht in een compacte verpakking en is zeer geschikt voor jouw eerste Nuru Massage. ACTIE! Koop 2 en krijg 3

Leg in uw Nuru mandje
Nuru gel classic 300ml (prijs is per fles)

€21,95

Met de Nuru Classic 300ml heb je net dat beetje Gel extra om je Massage compleet te gaan maken met je partner. Actie: Koop er 2 en krijg de Nuru Pleasure! GRATIS! goed voor 500 ml extra!

Leg in uw Nuru mandje
Aanbieding
Nuru gel classic 1000ml

€49,95

€57,95

Een hoop fun met deze grote Nuru gel classic 1000ml verpakking. Jullie zullen niks tekort komen en nu tijdelijk met een gratis Nuru Pleasure t.w.v €14.95! DOEN!

Leg in uw Nuru mandje
Uitverkocht
Zinderende WINTER Nuru ACTIE

€75,00

€112,75

Zinderende WInter actie bij Nuru4u. Met deze heerlijke Nuru Massage gel pakket begint je wintertijd goed. Veel massage producten voor weinig geld! Bestel nu.

Meer informatie
Uitverkocht
Nuru Bowl rvs

€4,95

Een mooie RVS schaal die tevens de warmte van de Nuru gels langer vast houd. Maak uw Nuru moment compleet en bestel deze schaal direct mee. TIP! De Platinum gels kunnen met meer water vermengd worden, deze schaal maakt de ideale combinatie.

Meer informatie
The Octo Pleaser

€7,95

De 8 Vingerige Massage Octopus is een lekkere toevoeging tijdens de Nuru of olie massage. Geniet van deze toy en bestel hem gelijk mee.

Leg in uw Nuru mandje
Vibrating Octo Pleaser

€19,95

Naast het succes van de handmatige Octo Pleaser, de Vibrating Pleaser! Geniet van de 8 vingers extra over je lichaam heen. De erogene zone zal hier blij mee zijn!

Leg in uw Nuru mandje