0

Uw Nuru mandje is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Haal de ultieme massage ervaring uit de Nuru massage gel.

Een Nuru Massage op dit speciaal gemaakte luchtbed is een waar feest. De Nuru massage gels staan garant voor een spannend spel tussen u en uw partner. U zult ervaren dat alle remmingen los zullen gaan tijdens het gebruik van deze unieke nuru massage gels van Nuru Nederland in combinatie met het luchtbed.

Alleen de beste kwailiteit plastic.

Het Nuru gel luchtbed is gemaakt van een hoge kwaliteit plastic. Het nuru luchtbed is speciaal ontwikkeld voor een zware belasting. Twee personen kunnen zich prima vermaken op het luchtbed van Nuru Nederland. Het luchtbed komt u misschien bekend voor vanuit de Nuru Massage films welke te vinden zijn via Google op het internet. Het luchtbed zoals wij deze aanbieden, hebben wij speciaal laten maken in China. Het luchtbed is van een zeer hoge kwaliteit en niet te vergelijken met een luchtbed dat u elders kunt kopen. 

Hoe gaat de Nuru massage in zijn werk.

Het oppervlak van het Nuru luchtbed is glad aan beide zijden, bevat geen stoffen ondergrond, perfect om lekker te glijden met uw partner. De structuur voelt goed aan en bij het gebruik in combinatie met onze Nuru Gels zullen alle remmen los gaan. U zult met dit luchtbed het ultieme uit de Nuru Gels halen, dat is beloofd. Het ligt zeer comfortabel en doordat het voet en hoofdeind hoger zijn als het lig gedeeltde, glijd u ook niet van het airbed af. 

 

Lees meer

Vinyl Laken Opblaasbaar

€89,95

U houd van een heerlijke gladde Massage waarbij alle Nuru Gel keurig op zijn plaats blijft? Dan is dit matras de oplossing voor al uw natte spelletjes! Geniet nu optimaal van de Nuru Massage.

Leg in uw Nuru mandje
Uitverkocht
Nuru Bowl rvs

€4,95

Een mooie RVS schaal die tevens de warmte van de Nuru gels langer vast houd. Maak uw Nuru moment compleet en bestel deze schaal direct mee. TIP! De Platinum gels kunnen met meer water vermengd worden, deze schaal maakt de ideale combinatie.

Meer informatie