Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!

Glyde Condooms

GLYDE Condoms SLIMFIT RED

GLYDE Condoms zijn beschikbaar in 12 fascinerende variëteit..
€12,50

GLYDE Condoms MAXI

GLYDE Condoms zijn beschikbaar in 12 fascinerende variëteit..
€12,50

Kies voor de unieke Glyde-condooms. Deze condooms zijn veganistisch, extra dun en toch ook stevig, wat natuurlijk het belangrijkst is. Deze unieke condooms zijn gemaakt van natuurlijk latex, dat gemaakt wordt van vezels van de rubberboom. Dit maakt de condooms extra sterk. Verder worden de Glyde-condooms bewerkt met natuurlijke glijmiddelen. Ook zijn er Glyde-condooms in diverse kleuren en met smaakjes, voor een extra intense beleving. De kleur- en smaakstoffen die hiervoor gebruikt worden, zijn ook volledig natuurlijk. Zo geniet je op een verantwoorde manier.

Glyde-condooms van goede kwaliteit

Deze unieke condooms zijn van zeer goede kwaliteit. Deze goede kwaliteit wordt gewaarborgd door diverse keurmerken, zoals het CE-kenmerk en het vegan-keurmerk. Ook worden de Glyde-condooms uitvoerig getest met een speciaal daarvoor gemaakte machine. Zo weet je zeker dat je op een veilige manier kunt genieten tussen de lakens. Dat geldt overigens niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je partner. Ook voor de ontvangende partij voelen Glyde-condooms namelijk heel prettig aan. Zeker als je het juiste glijmiddel gebruikt. Zo wordt het voor jullie beiden een prettige ervaring.

Bestel de condooms eenvoudig online

Er is niets vervelender en gênanter om condooms te kopen. Iedereen vindt het vervelend om erom te moeten vragen bij de drogisterij. Om nog maar te zwijgen over het vinden van de juiste maat, en de twijfels over de kwaliteit. Heel vervelend allemaal, maar al deze nadelen zijn nu voorgoed voorbij. Bestel gewoon de best passende en lekkerst zittende condooms in de webshop NURUNorix. Dat gebeurt dan op een discrete manier. Heb je vragen? Bel of Whatsapp dan naar +31655105323 of stuur ons een berichtje. Je kunt ook een mailtje sturen naar [email protected].

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!