0

Uw Nuru mandje is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Safe Sex is een belangrijk aspect in onze samenleving. Wij kregen de vraag van onze klanten of wij condooms in ons assortiment wilde gaan opnemen en aan deze vraag hebben wij voldaan. Onze keuze voor de man is Durex geworden, omdat deze van een hoge kwaliteit zijn net als onze Nuru gels. Voor de vrouwen hebben wij het merk Pasante, een speciaal condoom voor de vrouw die alleen bij ons los verkrijgbaar is. 
 
De Nuru Massage ontaard zich als snel in een erotisch avontuur, waarbij een partner verrast gaat worden door haar nieuwe liefde. Wat is mooier als je nadenkt over Save Sex? en gelijk de condooms mee kan bestellen op onze webshop. U kunt zelfs de condooms los bestellen bij ons! Ook deze Service krijgt u van Nuru4u.nl, wij voegen ze gewoon toe aan uw bestelling Nuru Gels. 
 
Maak uw keuze en bestel deze condooms save en simpel mee. Uiteraard kunt u de condooms ook apart bestellen zonder een aankoop van de Nuru Massage Gels. Ook deze worden discreet verzonden door ons.

SaveSex met Nuru Gel 

Lees meer

Uitverkocht
Beppy condooms 72st

€13,95

€16,95

Met de Condooms van Beppy zit je altijd SAFE! Ook is de prijs erg lief voor deze kwaliteit condoom. Gemaakt van latex en voorzien van een zaaddodende glijmiddel.

Meer informatie
Aanbieding
Durex Pleasurefruits in de mix

€1,95

€3,95

Durex Pleasurefruits zijn sterke condooms voorzien van een smaakje. U bestelt een pakketje van vier stuks in de smaken, banaan,appel,aardbei en sinaasappel. De condooms zijn een heerlijke toevoeging bij een Nuru Massage. Have Fun!

Leg in uw Nuru mandje
Durex extra save 12 stuks

€12,95

Deze verpakking van Durex bevat 24 extra save condooms. De Nuru Massage gels tasten het rubber niet aan omdat de gels geheel op waterbasis zijn en geen olie bevatten. Make love, love sex.

Leg in uw Nuru mandje
Pasante vrouwen condooms

€1,75

De Pasante Female-vrouwencondooms zijn ultradunne condooms, gemaakt van nitril polymeer. Dit materiaal is zacht, dun, comfortabel en twee keer zo sterk als een mannencondoom van latex. Deze condooms zijn los bestelbaar!

Leg in uw Nuru mandje