0

Uw Nuru mandje is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

HOE GEBRUIK JE HERBAPLAY?

1.Spuit voor het beste effect 2x onder je tong
2.Houd de vloeistof 30 seconden onder je tong en slik door
3.HerbaPLAY werkt binnen 60 minuten, vaak al na een half uur!
4.Je kan eventueel een paar uur van tevoren spuiten, voor maximale prestaties ;)

HerbaPLAY werkt tot wel 8 uur en je kan HerbaPLAY elke dag voor een langere periode gebruiken. Let op: Gebruik HerbaPlay niet meer dan 8 doseringen (sprays) per dag. 

HerbaPlay is leverbaar in de inhouden van: 1ml, 2.6,l en 5ml. Elke flesje heeft zijn eigen doses om te verbruiken. 

Bestel hier de HerbaPlay 

INGREDIËNTEN VAN HERBAPLAY

Tribulus terrestris
Dit potente afrodisiacum verhoogt bij mannen en vrouwen het libido aanzienlijk. Mannen krijgen makkelijker een erectie omdat Tribulus de doorbloeding van de zwellichamen stimuleert. Impotentie en mannelijke onvruchtbaarheid worden met Tribulus effectief bestreden. Aanmaak van het testosteronhormoon zorgt bij mannen en vrouwen voor meer zin in seks. Daarnaast hebben vrouwen in de menopauze baat bij Tribulus omdat die de menopauzale klachten verkleind.

Epimedium
Ook wel bekend als elfenbloem of 'geil geitenkruid' is Epimedium een sterk afrodisiacum. Dit lustopwekkende plantje wordt ook wel het natuurlijke viagra genoemd. Wetenschappelijk onderzoek moet nog aantonen of het effectief impotentie kan verhelpen. Ondertussen zit Epimedium in HerbaPLAY om het feit dat dit plantje de geslachtsdrift opwekt en spermaproductie bevordert. 

Panax ginseng
Krachtig libidoverhogend middel en waarschijnlijk het plantje met de grootste gezondsheidsreputatie, kan Panax ginseng niet in HerbaPLAY ontbreken. Naast tal van medicinale toepassingen, staat Panax ginseng bekend om het stressniveau in het lichaam te verlagen. Het is een echte energiebooster en verhoogt de vitaliteit op momenten dat je die kan gebruiken. 

Ginkgo biloba
Ook Ginkgo biloba heeft bewezen medicinale toepassingen voor tal van lichamelijke klachten. Omdat Ginkgo de bloeddoorstroming verbetert, zal het een stimulerende werking hebben op de overige bestanddelen in HerbaPLAY. 

Rhodiola rosea
Werkt effectief tegen vermoeidheid en stress en ondersteund het herstellend vermogen van het lichaam. Rhodiola rosea beschermt en regelt tal van lichaamsprocessen die ook de seksuele prestaties ten goede komen. 

Munt
Naast de verfrissende smaak heeft munt een weldadige werking. Munt helpt goed tegen misselijkheid en hoofdpijn en heeft een antibacteriele werking in de mond. 

Cinnamomum
Beter bekend als kaneel, zorgt de gedroogde binnenbast van de kaneelboom voor o.a. een mood boost. De geur heeft een positieve uitwerking op je humeur en wordt vaak 'superaantrekkelijk' gevonden (denk aan vers gebakken appeltaart). 

Gember
De gemberwortel wordt al heel lang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en als smakelijk ingredient in tal van heerlijke recepten. De eigenschappen van gember zijn zeer talrijk, maar voor HerbaPLAY is de lustopwekkende eigenschap het belangrijkste. 

Lycopodium clavatum
Heeft een weldadige werking op de blaas- en nierfunctie en gaat hoofdpijn tegen. 

Vigna radiata
Vigna radiata is beter bekend als de mungboon en wordt meestal als 'superfood' verkocht. Mungbonen houden je energie op peil en hebben een 'detox' werking. 

Serenoa repens
Zegepalm vitaliseert het seksleven en werkt voor mannen als afrodisiac. Komt het goed functioneren van de prostaat ten goede en werkt tegen onvruchtbaarheid en impotentie. Verhoogt tevens de spierkracht. Kortom, zegepalm zit niet voor niets in HerbaPLAY! 

Maca lepidium meyenii
Wetenschappelijk is het niet bewezen dat Maca werkt als afrodisiacum. Maca heeft echter een positieve uitwerking op o.a. toename van de vruchtbaarheid, reductie van menopauzale klachten, vermindering van menustruatieklachten en herstel van de hormonale balans. 

Bestel hier de HerbaPlay