0

Uw Nuru mandje is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Herbaplay Spray and Play
De HerbaPlay Spray and Play zorgt er voor dat het libido van zowel mannen als vrouwen op uitermate efficiënte wijze wordt verbeterd. Leverbaar in 1ml, 2.6ml en 5ml en al vanaf €24.00. Ontdek ze hier!

€24,00

Incl. btw
SKU: Herbaplay 1ml
Beschikbaarheid: Op voorraad (35)
Levertijd: U bestelt voor 16:00, dan wordt het op werkdagen direct verzonden.

HerbaPlay Spray and Play, voor mannen en vrouwen

Zit je seksleven in een dipje? Ervaar je de laatste tijd dat je helemaal geen zin hebt om seks te hebben met je partner? Dat is niets om beschaamd over te zijn. Er zijn bepaalde periodes in het jaar waarop vrouwen, maar ook mannen gewoon wat minder zin hebben in seks. Toch is dit zeer vervelend. Iedereen geniet namelijk stiekem wel seks, toch?! Wanneer je te maken hebt met een verminderde sexdrive is het dan ook de moeite waard om kennis te maken met de HerbaPlay spray. Gewoon even onder je tong spuiten en je zal merken dat je libido in geen tijd een aanzienlijke boost krijgt!

Unieke beleving voor vrouwen

Het is bekend dat vrouwen op een compleet andere manier genieten van seks dan mannen. Dit zorgt er voor dat er op een andere manier moet worden ingespeeld op de beleving. Heel veel middeltjes op de markt doen dit niet waardoor ze hun doel niet zelden voorbijschieten. De HerbaPlay Spray and Play beschikt over precies die bestanddelen die er voor zorgen dat het libido van de vrouw aanzienlijk stijgt en dat binnen een tijdspanne van slechts 15 minuten.

 

Hardere en langere erectie voor mannen

Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen brengt het gebruik van de HerbaPlay Spray and Play enkele zeer interessante voordelen met zich mee. Door gebruik te maken van deze handige en compacte spray zorg je er namelijk voor dat niet alleen je sexdrive op zich, maar ook je seksuele prestaties aanzienlijk worden verbeterd. De erectie die je krijgt wordt dan ook niet alleen een stuk harder, daarnaast blijft ze ook veel langer behouden waardoor je veel langer van het liefdesspel kan genieten. Ben jij met andere woorden ook op zoek naar een handig en bewezen doeltreffend middel voor een langere en hardere erectie? In dat geval is HerbaPlay precies wat je zoekt!

Extra informatie

HerbaPlay stimuleert net als de Nuru Massage Gels de sex-drive maar is geen vervanging voor een gezond dieet, lichamelijke beweging of medicijn tegen lichamelijke of psychische klachten. Mensen met gezondheidsproblemen, die lijden aan een chronische ziekte en/of medicijnen gebruiken, dienen altijd een arts te raadplegen alvorens zij HerbaPlay gebruiken. Gebruik HerbaPlay niet tijdens zwangerschap of als er borstvoeding wordt gegeven. Gebruik vanaf 18 jaar.
 

SAMENSTELLING PER 1 ML (= 1 GR)

Gedestilleerd water: 900mg
Mungboon (Vigna Radiata): 13mg
Ginseng (Panax Ginseng): 12 mg
Johannesbroodpitmeel (Ceratonica Siliqua): 8 mg
Zegepalm (Serenoa Repens): 8 mg
Macawortel (Lepidium Meyenii): 8mg
Epimedium: 6mg
Rozewortel (Rhodiala Rosea): 6mg
Ginkgo Biloba: 6mg
Gember: 6mg
Tribulus Terrestris: 5mg
Arginine: 5mg
Grote wolfsklauw (Lycopodium Clavatum): 4mg
Heilige lotus (Nelumbo Nucitera): 4mg
Kaneel (Cinnamomum): 3mg
Munt (Mentha Piperita): 3mg
Kaliumsorbaat: 3mg

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen