0

Uw Nuru mandje is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Heerlijke massage gel kopen bij Nuru Nederland

De massage gel van Nuru is een heerlijk product welke niet alleen geschikt is om intieme momenten samen, maar ook alleen te beleven. In het assortiment hier bij Nuru Nederland zijn een drietal verschillende merken massage gels terug te vinden die allen over unieke eigenschappen evenals de beste kwaliteit beschikken.

NoriX Nuru massage gel

De NoriX nuru gel is verkrijgbaar in twee verschillende vormen. Zo onderscheiden we de classic van de premium gel. Beide gels zijn bovendien uiteraard verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. De classic nuru gel is een standaard gel die prima met wat water te vermengen is. De premium kwaliteit is een mooie dikke nuru gel die meer water kan verdragen als de classic gel en langer zijn gladde effect zal behouden vanwege zijn dikte. De Norix Nuru Gels zijn geheel op waterbasis, smaak en reukloos en zeer geschikt voor diversen vormen van een massage. Denk hieraan de Body2Body, Lingam en Yoni massage.

Ontdek de unieke massage olie van Nuru Nederland

Heel veel mensen houden er van om hun partner of gewoon zichzelf van tijd tot tijd eens lekker te verwennen met een heerlijke massage. Wij hebben een mooie massage olie leverbaar in verschillende inhouden. Onze massage olie zorgt er namelijk niet alleen voor dat een massage nog nooit eerder zo intens en zo stimulerend was, daarnaast kan ze ook perfect gebruikt worden tijdens het liefdesspel. Anderzijds biedt onze massage olie eveneens de perfecte oplossing voor sportmensen die bijvoorbeeld last hebben aan hun spieren. De massage olie van Nuru Nederland is niet alleen een zeer kwalitatieve, geur- en smaakloze massage olie, bovendien is ze ook nog eens erg veelzijdig.
 

Lees meer

Aanbieding
NURU Pleasure Poeder RAW 5 gram

€14,95

€19,95

Met NURU Pleasure Massage poeder maak je een fantastische massage gel met water uit eigen kraan. De Nuru gel zal zorgen voor ongekend erotisch gevoel. Koop NU.

Leg in uw Nuru mandje
Aanbieding
NURU PLEASURE POEDER 15 GRAM

€28,95

€44,85

Je beleefd nu nog meer fun met deze 3pack Nuru Pleasure gel. Maar liefst 1.5L aan gladde massage gel voor een vriendelijke prijs. Genieten doe je samen met NURU

Leg in uw Nuru mandje
Top
Nuru Gel Premium 1000ml

€72,50

Nog meer plezier beleven met de Nuru Massage gels? Koop dan nu de extreem dikke premium die veel langer mee gaat dan de classic gels. Meer fun voor minder geld!

Leg in uw Nuru mandje
Nieuw
Nuru Gel Premium 450ml

€32,50

Erotiek nog intenser beleven? Dat kan met deze zeer geconcentreerde Nuru Premium Gel! Beleef je meest erotische en intense body-to-body massage ooit!

Leg in uw Nuru mandje
Nieuw
Nuru Gel Premium 250ml

€24,50

Nuru Premium gel is driemaal dikker dan de Classic gel. Daarom zal je nog langer en intens gaan genieten van deze super erotische Nuru Gel. Koop het nu!

Leg in uw Nuru mandje
Aanbieding
Nuru gel classic 1000ml

€49,95

€57,95

Een hoop fun met deze grote Nuru gel classic 1000ml verpakking. Jullie zullen niks tekort komen en nu tijdelijk met een gratis Nuru Pleasure t.w.v €14.95! DOEN!

Leg in uw Nuru mandje
Nuru gel classic 300ml (prijs is per fles)

€21,95

Met de Nuru Classic 300ml heb je net dat beetje Gel extra om je Massage compleet te gaan maken met je partner. Actie: Koop er 2 en krijg de Nuru Pleasure! GRATIS! goed voor 500 ml extra!

Leg in uw Nuru mandje
Nuru gel classic 200ml (Prijs is per fles)

€16,50

De Nuru gel classic 200ml is een gel die wordt verkocht in een compacte verpakking en is zeer geschikt voor jouw eerste Nuru Massage. ACTIE! Koop 2 en krijg 3

Leg in uw Nuru mandje
Nuru erotische massage olie 1000ml

€19,95

De Nuru erotische massage olie 1000ml is verkrijgbaar in een fles met spuitmond waardoor de massage olie gedoseerd op het lichaam kan worden aangebracht.

Leg in uw Nuru mandje
Nieuw
Nuru erotische massage olie 500ml

€11,25

De Nuru erotische massage olie 500ml zorgt er voor dat je tijdens een erotische massage samen met je partner kan genieten van een op en top sensueel gevoel.

Leg in uw Nuru mandje
Uitverkocht
Nuru erotische massage olie 250ml

€8,95

Ben je op zoek naar een sensuele massage olie die geur- en smaakloos is? In dat geval is de erotische massage olie 250ml misschien wel iets voor jou!

Meer informatie