Tijdelijk binnen 48 uur verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!

Blis Rabbit Vibrator en alle andere 11 vibrators

Alleen deze vibrator 49,95! Maar u krijgt 60% korting op alle 12 “GOOD VIBES ONLY” VIBRATORS” bij aankoop van Nuru Pleasure poeder 6 of 9 zakjes of 1.000 ml of 450 ml Classic Gel. Maak uw keuze in het menu tijdens uw aankoop.
€49,95

Fane Rabbit Vibrator.

De Fane rabbit vibrator staat met 10 vibratiestanden voor gegarandeerd genot. Dankzij het ergonomische design stimuleer je niet alleen de vagina, maar ook de G-spot en clitoris.
€54,95

Oron Clitoris Stimulator.

De Oron Clitoris Stimulator geeft jouw clitoris letterlijk liefde. De hartvormige stimulator is niet alleen te gebruiken voor stimulatie van de clitoris, maar bijvoorbeeld ook voor de balzak.
€49,95

Tedy Clitoris Stimulator.

Tedy is je hipste clitoris stimulator en je liefste huisdiertje tegelijk. Met dit konijntje kun je jezelf goed verwennen, maar bijvoorbeeld ook je partner.
€49,95

Trix Rabbit Vibrator

Deze leuke Trix Rabbit Vibrator staat met 10 vibratiestanden voor gegarandeerd genot. Dankzij het ergonomische design stimuleer je niet alleen de vagina, maar ook de G-spot en clitoris.
€54,95

Nara Clitoris Stimulator.

Met de Nara clitoris stimulator ben je echt helemaal in je nopjes! Je kunt jezelf of je partner een heerlijke massage geven met deze stimulator.
€49,95

Lici G-Spot Vibrator Ook verkrijgbaar met Nuru Gel

De Lici G-Spot vibrator staat voor gegarandeerd genot. Door het realistische en gebogen design en de 10 vibratiestanden is deze vibrator een aanwinst voor je nachtkastje. De Lici vibrator is zijdezacht en waterdicht.
€54,95

Gili G-Spot Vibrator

De Gili G-Spot Vibrator staat voor gegarandeerd genot. Door het realistische design en de 10 vibratiestanden is deze vibrator een aanwinst voor je nachtkastje. De Gili vibrator is zijdezacht en waterdicht.
€54,95

Aida Wand Massager.

Wand vibrators zijn over het algemeen vrij groot en zwaar, maar de Aida wand massager is dat totaal niet. Deze kleine vibrator heeft 10 vibratiestanden voor de beste stimulatie.
€49,95

Yuki G-Spot Vibrator

Met deze multifunctionele vibrator ben je helemaal in je nopjes. Je kunt jezelf of je partner verwennen met een heerlijke clitoris massage.
€54,95

Tate G-Spot Vibrator.

De Tate G-Spot vibrator is een echte klassieke vibrator. Door de stevige grip is de vibrator makkelijk vast te houden bij gebruik.
€49,95

Leda Rabbit Vibrator.

Deze leuke Leda rabbit vibrator staat met 10 vibratiestanden voor gegarandeerd genot.
€49,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Tijdelijk binnen 48 uur verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!