Verzending door heel Europa
Voor 16.00 uur besteld is vandaag verzonden!
Alleen de originele Nuru gels

PhotoShoot met Vienna uit Belgie

  • Geplaatst op
  • Door Dennis van Poelgeest
  • 0
PhotoShoot met Vienna uit Belgie

Nuru4u.nl heeft een Fotoshoot gedaan met Striptease Vienna in samenwerking met onze huisfotograaf Benny Floren uit België. Vienna is o.a. bekend van de erotica beurzen in België "EroExpo" waarbij Nuru4u "Nuru Nederland" ook aanwezig is.

Er was voor ons een fotoshoot gepland in Arendonk bij Benny Floren, onze huisfotograaf. Benny heeft al vele shoots voor ons gedaan en alle meisjes komen uit België. Wirinthon, Jamecia en nu ook Vienna met Nuru Gels op de foto.

Na de geplande shoot kwam Vienna de studio binnen lopen en na de vraag van Benny of zij een aantal foto's met Nuru Gel wilde maken vondt zij dit geen probleem. Vienna is geen verlegen meisje, dat bleek al snel toen zij haar kleren uittrok, een paar flessen Magic Gel pakte en haar liet fotograferen door Benny in een aantal poses.

Vienna is druk bezig met haar carrière in de wereld van erotiek. Zo wil zij graag eens staan in de Playboy en maakt een eigen reallife story met haar digitale bril, die zij een week lang moet dragen 24/7 Wij zijn benieuwd.

Wij kijken al uit naar een uitgebreide shoot met Vienna en Benny. Wilt u meer van Vienna te weten komen? bekijkt u hier Vienna! "bron Clint.be"   

Of Check en stem...

 Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Verzending

Wij versturen door heel Europa

Bestellen

Voor 16.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Producten

Alleen de originele Nuru gels