Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!

Mechelen De Ero-Expo

  • Geplaatst op
  • Door Team Nuru Nederland
  • 0
Mechelen De Ero-Expo

Nuru Nederland was aanwezig op de Ero-Expo Erotica Beurs in Mechelen/België. Wat hebben wij en de bezoekers genoten van deze beurs editie. De welbekende Kelly Pfaff, dochter van Jean-Marie Pfaff heeft de beurs uitstekend geleid met haar presentatie.

Vrijdagmorgen zijn wij vroeg vertrokken naar Mechelen om onze beursstand op te gaan bouwen. Tijdens het bouwen is er altijd wel wat stress onder de ondernemers, maar ook tijd voor een geintje. Bij ons verloopt het opzetten van de Nuru stand op rolletjes en wij zijn zeer op tijd klaar. 

Dan tikt de klok 18:00 en tijd om open te gaan voor het grote publiek. Nicole van de beursorganisatie opent de toegang tot de Erotica Beurs in Mechelen en heet de eerste gasten welkom. Dit is altijd voor ons een spannend moment. Wat gaat er gebeuren dit weekend, wat zullen wij mee gaan maken en gaan wij een hoop bezoekers blij maken met onze Nuru Gels.


De verkoop start al vrij snel aan onze Nuru stand. Wij laten de bezoekers de gel voelen en geven antwoord op al hun vragen. Al snel bleek dat de Nuru gel niet alleen in de smaak valt in Nederland tijdens de KamaSutra in Utrecht, maar ook in België. Nuru Gel blijft toch een uniek product waar stellen veel plezier aan beleven en een geweldig intiem moment is bijna een garantie. 

Ook was HotMarijke op de beurs in Mechelen aanwezig. Zij is de bekenste vlaamse prostituee. Wij hadden al eens contact met haar gehad over de Nuru gels, maar doordat zij vaak druk is met films en klanten konden wij ons verhaal niet helemaal aan haar vertellen. Wij hebben op een rustig moment gesproken met haar en alle voordelen van de Nuru Gels vertelt. 1 liter Nuru gel hebben wij kado gedaan aan HotMarijke zodat zij kan ervaren wat Nuru is. Wij hopen net als haar klanten dat de Nuru Massage op haar menu lijst komt te staan en er misschien wel een Nuru film gemaakt gaat worden. Wij kijken erg uit naar haar eerste reactie en zullen het haar vragen op de volgende Erotica Beurs in België.

Sinds kort doen wij zaken met Xzena.nl. Een zoekmachine waarbij u ook online de Nuru Massage kunt vinden in Nederland en België. Speciaal voor deze gelegenheid had Xzena een rolbanner laten maken met Scarlett Hope. Scarlett is geen onbekende vrouw in de wereld van Erotiek en deze banner trok dan ook zeer de aandacht van de bezoekers. Wij zijn blij met deze samenwerking en plaatsen deze banner van Xzena graag weer in November in Hasselt tijdens de Ero-Expo. 

Zaterdagavond was het erg leuk! De Men en Lady's club vroegen aan ons of zij een fles Nuru gel mochten gebruiken voor een show. Uiteraard hebben wij geen nee gezegd tegen deze collega's en de fles Nuru beschikbaar gesteld. De Show werd gedaan door Vera Delightfull ook dit is geen onbekende dame in de wereld van Erotiek. Zij werkt vaak samen met Scarlett Hope, Eshter Heart en vele meer. Wij hebben genoten van deze show. Zij weet precies wat een man en in dit geval een vrouw in combinatie met Nuru wilt! TOP! 

Zoals u leest moet u eens komen naar een van de Erotica Beursen in Nederland of België. Er is altijd wat te beleven, te doen en te voelen! Wij willen onze huisfotograaf Benny Floren uit België bedanken voor de foto's die gemaakt zijn aan onze stand. Top Benny! We gaan snel weer een shoot doen en wie weet wel met Vera, Scarlett en ...... ;-) 

Onze volgende beurs is weer in België en wel 27, 28 en 29 November in Hasselt. Meer informatie kunt u vinden op www.ero-expo.be
Meer beurs informatie en locaties vindt u op www.nurunederland.nl 

We heten u graag welkom aan de Nuru Massage Gel Stand! 

Check twitter 4 friends en partners: @EroExpo @xzena_nl @BennyFloren @TheScarlettHope @VeraDelightfull @HotMarijke @NuruNLBE @KamaSutrA_beurs
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!