Verzending door heel Europa
Voor 16.00 uur besteld is vandaag verzonden!
Alleen de originele Nuru gels

Luxe Bedsheets voor het ultieme nuru gevoel

  • Geplaatst op
  • Door Dennis
  • 0
Luxe Bedsheets voor het ultieme nuru gevoel

Sinds kort en geheel nieuw in Nederland leverbaar, luxe bedsheets van Between The Sheets. Een High Gloss Matras overtrek die uitermate geschikt zijn voor de Nuru Massage. Deze aankoop zal overigens niet voor eenmalig gebruik zijn! De zeer hoge kwaliteit staat garant voor een heerlijke erotische beleving met uw partner.

Deze overtrekken worden door ons speciaal geïmporteerd naar Nederland. Between The Sheets "made in de UK" is een Engels hoogwaardig product.

De PU High Gloss materiaal absorbeert de Nuru Massage Gel niet waardoor u als gebruiker het ultieme gevoel en effect van de gel blijft behouden. Deze aankoop is niet voor eenmalig gebruik! De sheets zijn wasbaar en zijn licht op te strijken. 

Wanneer u deze aanschaf doet, dan kiest u voor een product waarmee u diversen spelletjes op uw matras kunt doen. De sheets houden niet alleen de Nuru gel tegen, maar ook de massage olie. Maak er een glibberige massage van en laat u helemaal gaan. 

Binnen afzienbare tijd hebben wij ook een bedsheet in ons assortiment waarbij u uw partner vast kunt binden aan de handen en voeten. Hij of zij ligt gespreid en klaar om gepest c.q verwend te gaan worden. Hierover later meer. 

Bekijk ons assortiment hier en laat uw fantasie op de vrije loop. 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Verzending

Wij versturen door heel Europa

Bestellen

Voor 16.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Producten

Alleen de originele Nuru gels