Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!

Erotica Beurzen

  • Geplaatst op
  • Door Dennis van Poelgeest | Nuru Nederland
  • 0
Erotica Beurzen

Nuru Nederland, Founder van de Nuru Massage Gel sinds begin 2012 is reeds aanwezig geweest op diversen erotica beurzen in Nederland en België. Wij mogen ons met recht "de eerste de beste" noemen op het gebied van de Nuru Massage en accessoires.

Op diversen erotica beurzen in Nederland en België zijn wij te vinden met ons product. Sinds het begin van 2012 importeren wij als eerste de Nuru Massage Gel, vandaar ook onze slogan "de eerste de beste"

Hartelijk worden wij ontvangen op de erotica beurzen. Wij hebben een uniek product dat vele mensen al een boost hebben gegeven in hun sex leven. Nuru is een intieme gel waarbij grenzen geen rol spellen. Voor u het weet, zit u er hellemaal in! 

Het grootste voordeel van de Nuru Gel is dat het smaak/reukloos is. Extreem glad zonder olie en een weldaad voor de huid vanwege de basis zeewier als hoofdbestand. 

Nuru Gel is nog vrij onbekend, maar gaan de weg komt hier verandering in. Er zijn inmiddels al vele leveranciers die proberen het product "Nuru" na te maken! Hier hebben wij geen moeite mee. Onze producten zijn het originele en daar wordt de klant alleen maar blij van. Als u koopt op onze webshop en/of op de beursvloer, bent u verzekerd van een Gel van de beste kwaliteit. 

Wij richten ons voornamelijk op de Nuru Gel, maar ook andere spannende mooie producten zitten in ons assortiment. Zo hebben wij de LUXE Bedsheets uit de U.K. Dit product vindt u ook nog nergens online in Nederland.

Onze Service naar zowel de particulieren klant als de Spa Centers gaat erg ver. Wij hebben o.a. een website waarbij de klant een Spa Center/Massage Salon kan vinden bij hem in de buurt voor een heerlijke Nuru Massage. Beurs acties mogen ook niet ontbreken en op onze webshop hebben wij ook diversen maand acties. 

Bezoek ons op:
www.ero-expo.com 

Graag tot ziens! Maak er een leuk, spannend en erotisch weekend van! Niet in de gelegenheid om te gaan shop dan hier de Nuru Massage gel. Uiteraard is een discrete en snelle verzending van zelfsprekend. 

Foto By Kim met: Kelly, Miss Chixx België 2014 en Dennis, founder Nuru Gels op de ero-expo in Hasselt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!