Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!

De NURU PLeasure een massage gel in poedervorm

De NURU PLeasure een massage gel in poedervorm

Heb je er altijd al van gedroomd om zelf je massage gel te kunnen maken? In dat geval kan de NURU PLeasure voor jou de perfecte oplossing betekenen! De NURU PLeasure betreft eigenlijk een Nuru massage gel in poedervorm. Deze is zeer eenvoudig zelf te maken met behulp van water welke een temperatuur heeft van meer dan 30 graden. Na het mixen van de poeder en het water is de gel na zo'n kleine 15 minuten helemaal klaar voor gebruik. Het resultaat is een massage gel die niet alleen heerlijk aanvoelt en lekker stimulerend werkt, maar ook nog eens voor diverse doeleinden kan worden ingezet. Ook je massage gel zelf maken? Lees dan snel verder en ontdek wat de NURU PLeasure ook voor jou kan betekenen!

Twee massage gels in één

Het mooie aan het NURU Pleasure poeder is dat je er eigenlijk twee verschillende soorten massage gels mee kan maken. Wanneer je er voor kiest om 5 gram van het NURU PLeasure poeder te mengen met 500 ml creëer je namelijk de Norix Classic Nuru massage gel. Wanneer je beslist om een combinatie te maken van 250 ml water met 5 gram wordt de dikke Premium Nuru Gel gerealiseerd. Indien je dat wenst is het uiteraard altijd mogelijk om tijdens het masseren de gel verder te verdunnen met wat extra water. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat je altijd de mogelijkheid hebt om lekker lang te kunnen genieten van een intense massage met een Nuru massage gel.
 

Hoe je eigen massage gel maken met NURU PLeasure?

Ondertussen weet je dus dat het mogelijk is om met behulp van de NURU PLeasure je eigen kwalitatieve massage gel te maken, maar hoe gaat dit proces nu precies in zijn werk? In eerste instantie is het noodzakelijk om te beschikken over bijvoorbeeld een glazen schaal van 500 ml zodat je de poeder rustig over een flink oppervlak kan uitstrooien. Het is aan jou de keuze of je deze schaal volledig vult of slechts voor de helft, afhankelijk van de massage gel die je wenst te maken. Tijdens de volgende stap roer je rustig in het water door middel van een houten of plastic lepel en wordt er 5 gram Nuru poeder toegevoegd. Je dient nu gedurende zo'n 2 minuten te blijven roeren.
 

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het Nuru poeder op correcte wijze wordt verdeeld over het volledige oppervlak van het water. Wanneer dit is gebeurd laat je het geheel zo'n 15 minuten rusten. De NURU PLeasure zal in deze tijd haar werk doen. Het nemen van een warme douche in tussentijd kan helpen om je reeds in de juiste stemming te brengen! Na afloop van de 15 minuten is de massage gel die je hebt gemaakt op basis van de NURU PLeasure klaar voor gebruik. Deze massage gel zal er ongetwijfeld voor zorgen dat je heel wat heerlijke, intieme momenten zal beleven samen met je partner. De werking van de NURU PLeasure verschilt in principe niet met de kant en klare massage gels. Ze wordt dus eveneens het best aangebracht op een vochtig lichaam en een gladde ondergrond.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Binnen 48 uur of sneller verzonden!
Orders boven 60 euro worden gratis verzonden
Nuru Gel van origineel Japans recept!
Kijk iedere maand naar nieuwe aanbiedingen!